تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی

پروین شرایعی؛ سودابه عین افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 25-38

https://doi.org/10.22092/jaer.2014.100180

چکیده
  زعفران، یکی از مهم­ترین چاشنی­های مورد مصرف در صنایع غذایی است که برای بهبود رنگ، عطر و طعم بسیاری از فراورده­ها به‌کار می­رود.  معمولاً، بخش قابل توجهی از ترکیبات رنگی زعفران به لحاظ فرار بودن و حساس بودن به اکسایش، طی مدت زمان نگهداری و فراوری از بین می­رود.  پژوهش حاضر با هدف ریزپوشانی این ترکیبات به‌منظور محافظت ...  بیشتر

مقایسة آلودگی زدایی خشکبار(آلو، کشمش، و برگه) به دو روش مایکروویو و گوگردزنی

سودابه عین افشار

دوره 7، شماره 3 ، آذر 1385، ، صفحه 1-12

چکیده
  به منظور توسعة صادرات خشکبار، محصول تولیدی باید عاری از هر گونه آلودگی باشد.  خشکبار تولیدی در ایران اغلب آلودگی­های میکربی از جمله کپک و مخمر و یا کلی­فرم­ها  را نشان می­دهد که گاهی این آلودگی­ها از حدود استاندارد نیز خارج است.  به منظور حفظ بازارهای صادرات خشکبار ایران، باید روش­های پاکسازی محصول از آلودگی­های ...  بیشتر

تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری

سودابه عین افشار؛ بهجت تاج الدین

دوره 5، شماره 4 ، اسفند 1383، ، صفحه 65-76

چکیده
  امروزه سیب زمینی یکی از عمده ترین مواد غذایی مردم را تشکیل می­دهد. مصرف سرانة آن در ایران روز به روز در حال افزایش است و از این رو تحقیق روی این مادة غذایی اهمیت ویژه­ای دارد. در این تحقیق روی سه واریتة عمده در استان خراسان به نامهای دیامانت، آئولا، و دراگا تحقیقی جامع اجرا شد. در قالب یک طرح آماری فاکتوریل، ابتدا از یک منطقة تولید ...  بیشتر