تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود)

بهجت تاج الدین؛ مریم هاشمی؛ سیدمجتبی خیام نکویی

دوره 15، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 41-52

https://doi.org/10.22092/jaer.2014.100212

چکیده
  زردآلومیوه­ ای نرم با عمر ماندگاری کوتاه است که پس از برداشت ضایعات قابل­ توجهی دارد.  بسته­بندی مناسب می­تواند ضایعات این محصول باغی را در مراحل پس از برداشت و در مرحله بازار­رسانی تا حد زیادی کاهش دهد.  بدین منظور، میوه زردآلو (رقم 58- شاهرود)  به­صورت شاهد (بدون تیمار)، پوشش با یک نوع واکس نانویی بر پایه کیتوزان، و ...  بیشتر