بررسی اثر سرعت دورانی کوبنده، فاصله کوبنده از ضد‌کوبنده و طول ساقه برش‌یافته بر برخی از خصوصیات کیفی گندم

حسین صحرائیان جهرمی؛ سیدناصر علوی نائینی

دوره 13، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 89-100

https://doi.org/10.22092/jaer.2012.100267

چکیده
  گندم مهم‌ترین ماده غذایی در الگوی مصرف مردم است.  بیش از 50 درصد انرژی مورد نیاز هر فرد در ایران از نان تأمین می‌شود و تلاش در جهت کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم است.  در این تحقیق، تأثیر سطوح مختلف سرعت دورانی کوبنده (700، 800، 900، و 1000 دور بر دقیقه)، فاصلۀ کوبنده از ضد‌کوبنده (8، 10، 12، و 14 میلی‌متر)، و طول ساقۀ برش‌یافته (60-50، 70-61، و ...  بیشتر