بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن

فرشته سلاجقه؛ فرزاد آزادشهرکی؛ محمدرضا مظفری

دوره 13، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 37-50

https://doi.org/10.22092/jaer.2012.100280

چکیده
  پوست‌گیری یکی از مهمترین مراحل فراوری گردوست و تأثیر قابل توجهی بر خصوصیات کیفی، شیمیایی و میکروبی گردو دارد و بهینه­سازی آن باعث بهبود کیفیت محصول نهایی می‌شود.  هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر ژنوتیپ و روش پوست‌گیری بر این خصوصیات است.  بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در آزمایشگاه صنایع ...  بیشتر

بررسی تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر عمر انباری لیموشیرین رقم محلی

فرشته سلاجقه

دوره 10، شماره 2 ، شهریور 1388، ، صفحه 1-10

چکیده
  پژوهش حاضر به­ منظور تعیین اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر عمر انباری لیموشیرین رقم محلی منطقة جیرفت و بم استان کرمان صورت گرفت.  میوه‌ها پس از برداشت تحت تأثیر تیمارهایی شامل قارچ‌کش، گرمادرمانی، و پوشش پلی‌اتیلن و ترکیبی از آنها قرار گرفتند و در جعبه­های استاندارد مرکبات به مدت 3 ماه در دمای 3 درجة سانتی­گراد با رطوبت نسبی90-85 ...  بیشتر