تعیین نیروی کوبش در سه رقم متداول برنج تحت شرایط دینامیکی

عزت اله عسکری اصلی ارده؛ سهیلا یاوری

دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1390، ، صفحه 101-114

https://doi.org/10.22092/jaer.2011.100313

چکیده
  یکی از خواص زیست­مکانیکی مهم محصول برنج که در طراحی ماشین­های برداشت و پس از برداشت مورد استفاده قرار می­گیرد، نیروی کوبش یا نیروی لازم برای جدا کردن دانه از خوشه است.  این عامل در تعیین میزان توان مصرفی خرمنکوب­ها و کمباین­های برنج، بازدهی کوبش و نیز تلفات ریزش نقش اساسی دارد.  در این تحقیق مقدار این نیرو در سه سطح رطوبتی ...  بیشتر

تعیین زاویة استقرار و ضریب اصطکاک داخلی دانه در چند رقم متداول گندم

عزت اله عسکری اصلی ارده؛ محمدرضا روزگار

دوره 10، شماره 3 ، آذر 1388، ، صفحه 1-12

چکیده
  خواص اصطکاکی دانه­ها و به خصوص گندم نقش مهمی در تعیین مشخصات مخازن، مجاری انتقال، خشک­کن­ها، سیلوها و تجهیزاتی دارد که این دانه­ها در آن جریان دارند.  در این تحقیق به بررسی ضریب اصطکاک داخلی و زاویة استقرار دانة 3 رقم متداول گندم (سرداری،گاسپارد، و سای سوتر) در 4 سطح رطوبتی (12، 15، 18، و 21 درصد) پرداخته شد.  برای اندازه گیری ضریب ...  بیشتر