تعیین نیروی کوبش در سه رقم متداول برنج تحت شرایط دینامیکی

عزت اله عسکری اصلی ارده؛ سهیلا یاوری

دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1390، ، صفحه 101-114

https://doi.org/10.22092/jaer.2011.100313

چکیده
  یکی از خواص زیست­مکانیکی مهم محصول برنج که در طراحی ماشین­های برداشت و پس از برداشت مورد استفاده قرار می­گیرد، نیروی کوبش یا نیروی لازم برای جدا کردن دانه از خوشه است.  این عامل در تعیین میزان توان مصرفی خرمنکوب­ها و کمباین­های برنج، بازدهی کوبش و نیز تلفات ریزش نقش اساسی دارد.  در این تحقیق مقدار این نیرو در سه سطح رطوبتی ...  بیشتر