تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)

سید حبیب الله هاشمی فرد دهکردی؛ مرتضی الماسی؛ محمد مهران زاده

دوره 12، شماره 4 ، اسفند 1390، ، صفحه 61-72

https://doi.org/10.22092/jaer.2012.100332

چکیده
  بهمنظور طراحی تجهیزات نگهداری وانبارداری میوة انار، گرمای ویژه  و هدایت گرمایی قسمت­های مختلف (پوست،پی،دانه و هسته) انار (رقم آلک) در گسترة رطوبتی 2/34 درصدتا 1/80 درصد (بر پایة تر) وچهار دمای (13،8،3، و 18) درجه سلسیوس بررسی شد.  روش مخلوط برای اندازه­گیری گرمای ویژه، روش پراب برای تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار، و روش سیم داغ برای ...  بیشتر