فرمولاسیون
بررسی تاثیر صمغ های کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر خواص کیفی سس مایونز

زینب رفتنی امیری؛ سیدمیثم اکبری؛ مزدک علیمی

دوره 15، شماره 4 ، اسفند 1393، ، صفحه 39-52

https://doi.org/10.22092/jaer.2015.100439

چکیده
  در صنعت، برای پایدارسازی امولسیون مایونز از صمغ استفاده می­شود.  هدف از این تحقیق، بررسی اثر صمغ کتیرا با کربوکسی متیل سلولز  بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز بعد از گذشت یک روز و سی روز پس از تولید است.  صمغ کتیرا در سطوح ترکیبی صفر (نمونه شاهد) تا صد درصد با کربوکسی متیل سلولز در تهیه مایونز استفاده شد.  نتایج آزمون رئولوژی ...  بیشتر