تعیین حجم و جرم لیمو با استفاده از سیستم ماشین بینایی

مصطفی خجسته نژند؛ محمود امید؛ احمد طباطبایی فر

دوره 10، شماره 2 ، شهریور 1388، ، صفحه 87-98

چکیده
  خواص فیزیکی محصولات کشاورزی از مهمترین پارامترهای طراحی سیستم‌های بسته‌بندی، فراوری، انتقال، و درجه‌بندی هستند.  در میان این خواص حجم، جرم، سطح تصویر شده، و مرکز ثقل محصولات از عوامل مهم در سیستم‌های سایز‌بندی هستند.  در این مطالعه، از روشقطعه‌بندی با استفاده از سیستم ماشین بینایی برای تخمین حجم لیمو استفاده شده است.  ...  بیشتر