تعیین زاویة استقرار و ضریب اصطکاک داخلی دانه در چند رقم متداول گندم

عزت اله عسکری اصلی ارده؛ محمدرضا روزگار

دوره 10، شماره 3 ، آذر 1388، ، صفحه 1-12

چکیده
  خواص اصطکاکی دانه­ها و به خصوص گندم نقش مهمی در تعیین مشخصات مخازن، مجاری انتقال، خشک­کن­ها، سیلوها و تجهیزاتی دارد که این دانه­ها در آن جریان دارند.  در این تحقیق به بررسی ضریب اصطکاک داخلی و زاویة استقرار دانة 3 رقم متداول گندم (سرداری،گاسپارد، و سای سوتر) در 4 سطح رطوبتی (12، 15، 18، و 21 درصد) پرداخته شد.  برای اندازه گیری ضریب ...  بیشتر