بررسی خواص کاربردی فیلم‌ مرکب خوراکی بر پایه ترکیب پروتئین آب پنیر- پولولان

محبوبه حسن‌نیا کلایی؛ فرامرز خدائیان؛ رضوان پوراحمد؛ ایمان شهابی قهفرخی

دوره 16، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 45-56

https://doi.org/10.22092/jaer.2015.102989

چکیده
  پروتئین‌ها و پلی ساکاریدها منابع خوبی در تهیه فیلم‌ها با پوشش‌های خوراکی هستند.  در این پژوهش، از ترکیب پروتئین آب‌پنیر و پولولان به نسبت‌های مختلف (70:30، 50:50 و 30:70) استفاده شد و فیلم‌ها از طریق روش قالب­ریزی تهیه شدند.  خواص مکانیکی (مقاومت کششی و درصد ازدیاد طول) و خواص فیزیکی (میزان رطوبت، انحلال‌پذیری، نفوذپذیری نسبت به ...  بیشتر