صنایع غذایی
تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی

بنفشه آقامحمدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی فرهودی

دوره 17، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 91-103

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.121454.1136

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر دوز مصرف آنزیم ترانس گلوتامیناز (0، 1، 3، 5 و 10 واحد/گرم پروتئین)، مدت زمان گرمخانه‌گذاری آنزیم (1 و 2 ساعت) و غلظت مواد جامد شیر برای تلقیح آنزیم (9 و 25 درصد) بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی شیرخشک (اندازه ذرات و چگالی واقعی، شاخص انحلال‌پذیری، قابلیت خیس شدن، قابلیت کف کنندگی و امولسیون کنندگی، و دمای گذر از حالت ...  بیشتر