مهندسی صنایع غذایی
تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ بهاره جمشیدی؛ احمد موسی پور گرجی

دوره 18، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 43-58

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.123267.1174

چکیده
  برای تعیین رفتار مکانیکی (خزشی) سیب‌زمینی تحت بار ثابت از دو نمونه سیب‌زمینی که در شرایط مختلف ذخیره‌شده بودند استفاده و اثر زمان و دمای ذخیره‌سازی بر رفتار خزشی نمونه‌ها بررسی شد. پارامترهای خزش شامل ضریب­الاستیک آنی، ضریب الاستیک تأخیری، ضریب ویسکوزیته اولیه (آنی)، ضریب ویسکوزیته تأخیری و زمان تأخیری بود. دو نمونه مورد ...  بیشتر

صنایع غذایی
تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ احمد موسی پور گرجی؛ بهاره جمشیدی

دوره 17، شماره 2 ، مهر 1397، ، صفحه 45-60

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.121934.1151

چکیده
  به‌منظور تأمین مستمر مواد خام برای مصارف خانگی و صنعتی، ذخیره سیب‌زمینی بسیار ضروری است. به دلیل تغییرات ساختاری (بافتی) و به دنبال آن تغییر در ویژگی‌های مکانیکی غده‌ها در دوره ذخیره‌سازی و تأثیر آن بر کیفیت محصول، اطلاع از ویژگی‌های مکانیکی غده‌های سیب‌زمینی در کنار عوامل دیگر، تلفات و در نتیجه زیان‌های اقتصادی را تا حدودی ...  بیشتر