تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647

حسین احمدی چناربن؛ سارا موحد

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 157-168

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.128101.1241

چکیده
  تعیین مناسب‌ترین زمان برداشت محصولات کشاورزی و کاربرد شرایط بهینه خشک‌کردن اهمیت خاصی دارد. دانه ذرت 5/5 درصد روغن دارد که حدود 85 درصد آن در جوانه‌اش موجود است. با توجه به کشت وسیع این محصول، لازم است گامی اساسی در جهت افزایش کیفیت روغن استخراجی از آن برداشته شود. در پژوهش حاضر تأثیر دما در چهار سطح 45، 55، 65 و 75 درجه سلسیوس، رطوبت دانه ...  بیشتر

صنایع غذایی
اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو

ام البنین عسگری تپه؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

دوره 17، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 71-80

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.120895.1109

چکیده
  تعیین خواص فیزیکی محصولات کشاورزی به‌منظور تحلیل رفتار آنها در هنگام فرآوری از قبیل جابه‌جایی، پوست‌کنی، تمیز کردن، جداسازی، خشک‌کردن، و ذخیره‌سازی ضروری است. طراحی این دستگاه‌ها و ماشین‌های کاشت، داشت، و برداشت بدون توجه به خواص فیزیکی محصولات کشاورزی نتایج مطلوب به‌دست نخواهد داد. در این تحقیق، تأثیر مقدار رطوبت دانه (10، ...  بیشتر