غذاهای فراسودمند
اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

دوره 19، شماره 2 ، دی 1399، ، صفحه 177-186

https://doi.org/10.22092/fooder.2021.121498.1139

چکیده
  با توجه به خواص درمانی میوه بلوط و تأثیر آن بر سیستم گوارشی، این تحقیق مقدمه‌ای است برای رواج مصرف میوه بلوط ایرانی، به‌ویژه در مناطقی که مردم به مشکلات گوارشی دچار هستند. در این تحقیق، آرد بلوط با درصدهای متفاوت (صفر، 6، 8، 10، 12 و 14) به آرد گندم افزوده و بافت و ویژگی‌های حسی و شیمیایی فراورده بررسی شد. در نتایج به دست آمده از آزمون نفوذ ...  بیشتر

تکنولوژی مواد غذایی
ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی

سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی

دوره 18، شماره 1 ، شهریور 1398، ، صفحه 17-32

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.122208.1156

چکیده
  در این پژوهش، اثر سطوح متفاوت ژلاتین پای مرغ (3، 5 و 7 درصد) و کنسانتره انگور (60، 70 و 80 درصد) بر پارامتر­های رنگی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش رویه پاسخ و پارامترهای حسی با استفاده از تحلیل مؤلفه ­های اصلی ارزیابی شده است. اثر ضد میکروبی زنجبیل با آزمون میکروبی نمونه­ های پاستیل مطابق استاندارد بررسی و گزارش شد. با افزایش ژلاتین، ...  بیشتر