صنایع غذایی
اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو

ام البنین عسگری تپه؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

دوره 17، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 71-80

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.120895.1109

چکیده
  تعیین خواص فیزیکی محصولات کشاورزی به‌منظور تحلیل رفتار آنها در هنگام فرآوری از قبیل جابه‌جایی، پوست‌کنی، تمیز کردن، جداسازی، خشک‌کردن، و ذخیره‌سازی ضروری است. طراحی این دستگاه‌ها و ماشین‌های کاشت، داشت، و برداشت بدون توجه به خواص فیزیکی محصولات کشاورزی نتایج مطلوب به‌دست نخواهد داد. در این تحقیق، تأثیر مقدار رطوبت دانه (10، ...  بیشتر