صنایع غذایی
تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ احمد موسی پور گرجی؛ بهاره جمشیدی

دوره 17، شماره 2 ، مهر 1397، ، صفحه 45-60

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.121934.1151

چکیده
  به‌منظور تأمین مستمر مواد خام برای مصارف خانگی و صنعتی، ذخیره سیب‌زمینی بسیار ضروری است. به دلیل تغییرات ساختاری (بافتی) و به دنبال آن تغییر در ویژگی‌های مکانیکی غده‌ها در دوره ذخیره‌سازی و تأثیر آن بر کیفیت محصول، اطلاع از ویژگی‌های مکانیکی غده‌های سیب‌زمینی در کنار عوامل دیگر، تلفات و در نتیجه زیان‌های اقتصادی را تا حدودی ...  بیشتر