صنایع غذایی
بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری

زهره دیدار

دوره 17، شماره 2 ، مهر 1397، ، صفحه 91-100

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.120942.1116

چکیده
  در این تحقیق، نانوذرات دوپه مس- اکسید روی، آلومینیم- اکسید روی به روش رسوب شیمیایی سنتز و خصوصیات ساختاری و ظاهری آنها با استفاده از طیف مادون قرمز فوریه، پراش اشعه X و میکروسکوپ الکترونی عبوری بررسی شد. ظاهر شدن پیک‌های دامنه 2402، 1638 و 1365 بر سانتی‌متر طیف مادون قرمز فوریه وجود مس را در ساختار نانوذرات اکسید روی و پیک‌های 2362، 1740 و 1364 ...  بیشتر