صنایع غذایی
تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو

جواد امینی راستابی؛ علی میرزایی

دوره 17، شماره 2 ، مهر 1397، ، صفحه 101-111

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.122926.1164

چکیده
  مغز گردوی تازه در شرایط نگهداری طبیعی کاملاً فسادپذیر است. این محصول در دوره انبارمانی، اگر شرایط محیطی نامساعد باشد، دچار کپک‌زدگی، تغییر وزن در اثر جذب رطوبت، و واکنش‌های اکسایشی می‌شود. در اثر این تغییرات، بافت محصول تخریب می‌شود و کیفیت آن کاهش می‌یابد. هدف از این پژوهش، بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو ...  بیشتر