ا

  • ابوالقاسمی فخری، لیلا بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 27-38]

  • اسدی، اردشیر ساخت و ارزیابی نشاکار نیمه خودکار برای کشت متراکم نشای ریشه لخت پیاز [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 67-80]

  • اعلمی، مهران مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 39-54]

  • اکبری، سیدمیثم بررسی تاثیر صمغ های کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 39-52]

  • اکبری، مهدی برآورد ابعاد پیاز رطوبتی با مدل تجربی و مدل عددی HYDRUS-2D در آبیاری قطره‌ای زیرسطحی [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]

  • الهامی راد، امیرحسین بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]

  • امام جمعه، زهرا اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]

  • امین دین، احسان بررسی تاثیر کاربرد فاضلاب تصفیه شده شهری بر ویژگی های شیمیایی خاک در آبیاری قطره ای سطحی [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 65-78]

  • انتظامی، علی اکبر بررسی تأثیر استفادۀ توأم از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 99-118]

  • انتظامی، علی اکبر بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 27-38]

ب

  • بانژاد، حسین بررسی رابطه پارامترهای دوام و مقاومت فشاری در پوشش بتنی کانال های آبیاری(مطالعه موردی در همدان) [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 79-92]

  • بصیری، شادی ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی رادیکال های آزاد عصاره‌های به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.) [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 63-76]

  • بهراملو، رضا بررسی رابطه پارامترهای دوام و مقاومت فشاری در پوشش بتنی کانال های آبیاری(مطالعه موردی در همدان) [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 79-92]

ت

  • تاج الدین، بهجت تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود) [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 41-52]

  • تاکی، اورنگ ساخت و ارزیابی نشاکار نیمه خودکار برای کشت متراکم نشای ریشه لخت پیاز [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 67-80]

ج

  • جمشیدی، بهاره بررسی اثر پیش‌پردازش‌های مختلف طیفی بر ارزیابی غیر مخرب کیفیت پرتقال با اسپکتروفتومتری فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 27-44]

  • جمشیدی کلجاهی، نسرین بررسی تأثیر استفادۀ توأم از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 99-118]

ح

  • حبیبی اصل، جعفر تأثیر روش‌های خاک‌ورزی و کاشت برنج بر پارامترهای فنی ماشین، عملکرد و اجزای عملکرد گندم و مدیریت بقایا در تناوب برنج-گندم در خوزستان [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 45-62]

  • حسن اقلی، علیرضا بررسی تناسب پوشش های مصنوعی زهکشی با خصوصیات خاک در اراضی دشت شادگان با استفاده از آزمون نفوذسنجی [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]

خ

  • خیام نکویی، سیدمجتبی تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود) [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 41-52]

  • خان احمدی، مرتضی بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]

  • خجسته پور، مهدی پیش بینی عمر اقتصادی تراکتور با استفاده الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: چهار نوع تراکتور رایج در استان خراسان رضوی) [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 97-108]

  • خداییان چگنی، فرامرز مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 39-54]

  • خدائیان، فرامرز ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 13-26]

  • خسرو شاهلی، محمود تعیین ویژگی‏های مولکولی و کاتالیتیکی آنزیم زایلاناز اسیددوست باسیلوس سابتیلیس K40b [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 53-64]

  • خلیلی، مژده برآورد ابعاد پیاز رطوبتی با مدل تجربی و مدل عددی HYDRUS-2D در آبیاری قطره‌ای زیرسطحی [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]

  • خمیری، مرتضی مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 39-54]

د

  • دهقانیان، سیدابراهیم تأثیر مدیریت بقایای گیاهی و زمان انجام پی‌آب بر عملکرد گندم آبی در سیستم کاشت روی پشته‌های عریض [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 15-26]

  • دهقان نیا، جلال بررسی تأثیر استفادۀ توأم از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 99-118]

  • دهقان نیا، جلال بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 27-38]

ذ

  • ذاکری نیا، مهدی برآورد ابعاد پیاز رطوبتی با مدل تجربی و مدل عددی HYDRUS-2D در آبیاری قطره‌ای زیرسطحی [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]

ر

  • رستمی، محمدعلی پایش درصد پوشش بقایای گیاهی و شدت خاک‌ورزی با بهره‌گیری از فناوری سنجش از دور [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 81-96]

  • رفتنی امیری، زینب بررسی تاثیر صمغ های کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 39-52]

  • رمضانی، آزیتا بررسی تناسب پوشش های مصنوعی زهکشی با خصوصیات خاک در اراضی دشت شادگان با استفاده از آزمون نفوذسنجی [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]

  • روحانی، عباس پیش بینی عمر اقتصادی تراکتور با استفاده الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: چهار نوع تراکتور رایج در استان خراسان رضوی) [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 97-108]

  • رئوفت، محمدحسین پایش درصد پوشش بقایای گیاهی و شدت خاک‌ورزی با بهره‌گیری از فناوری سنجش از دور [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 81-96]

ز

  • زمردی، شهین تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 27-40]

س

  • سالمی، حمیدرضا ارزیابی عملکرد هیدرولیکی ساختمان‌های آبگیر و تنظیم سطح آب در شبکه‌های آبیاری زاینده‌رود و درودزن [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 83-102]

  • سعیدی راد، محمدحسین ارزیابی دو مکانیزم اعمال نیروهای فشاری و ضربه‌ای برای جداسازی کلاله از گل زعفران خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • سلیمانی فرد، منصوره مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 39-54]

ش

  • شرایعی، پروین تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 25-38]

  • شفاعی، سیدمجتبی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کنترل خودکار ارتفاع تیغه برای ماشین تسطیح لیزری [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]

  • شواخی، فروغ تأثیر 1- متیل سیکلوپروپن بر زمان رسیدن گوجه فرنگی در انبار [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 89-98]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 39-54]

  • صداقت حسینی، سیدمرتضی طراحی، ساخت و ارزیابی موزع کودکار با قابلیت کنترل پیوسته [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 11-24]

  • صلح جو، علی اکبر تأثیر مدیریت بقایای گیاهی و زمان انجام پی‌آب بر عملکرد گندم آبی در سیستم کاشت روی پشته‌های عریض [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 15-26]

  • صوتی خیابانی، محمود بررسی تأثیر استفادۀ توأم از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 99-118]

ط

  • طباطبایی کلور، رضا شناسایی گیاه کاهو و کلم در شرایط نوری مزرعه با استفاده از روش پیشنهادی آستانه گذاری پوسته‌ای [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 13-26]

ظ

  • ظریف نشاط، سعید ارزیابی دو مکانیزم اعمال نیروهای فشاری و ضربه‌ای برای جداسازی کلاله از گل زعفران خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

ع

  • عابدی کوپایی، جهانگیر استفاده از خاکستر لجن فاضلاب برای بهبود خواص مهندسی خاک های رسی در سازه های آبی [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 93-108]

  • عباسی، فریبرز برآورد ابعاد پیاز رطوبتی با مدل تجربی و مدل عددی HYDRUS-2D در آبیاری قطره‌ای زیرسطحی [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]

  • عباسی، نادر استفاده از خاکستر لجن فاضلاب برای بهبود خواص مهندسی خاک های رسی در سازه های آبی [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 93-108]

  • عسکری، بیژن بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]

  • علیزاده، محمد رضا بررسی اثر پاربویل کردن بر خصوصیات تبدیل و کیفی سه رقم طارم، شیرودی و فجر [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 77-88]

  • علیمی، مزدک بررسی تاثیر صمغ های کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر خواص کیفی سس مایونز [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 39-52]

  • عین افشار، سودابه تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 25-38]

غ

  • غلامی، روناک بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 27-38]

ق

  • قاسمیان، حسن بررسی اثر پیش‌پردازش‌های مختلف طیفی بر ارزیابی غیر مخرب کیفیت پرتقال با اسپکتروفتومتری فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 27-44]

  • قائمی، علی اصغر بررسی تاثیر کاربرد فاضلاب تصفیه شده شهری بر ویژگی های شیمیایی خاک در آبیاری قطره ای سطحی [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 65-78]

  • قیصری، جعفر طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کنترل خودکار ارتفاع تیغه برای ماشین تسطیح لیزری [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]

  • قنبرزاده، بابک بررسی تأثیر استفادۀ توأم از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 99-118]

  • قنبرزاده، بابک بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 27-38]

ک

  • کرمی، زهره اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]

  • کریمی، نیره اثر نوع پوشش بسته بندی و مواد رطوبت گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه ای [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 1-12]

  • کمالی، آزاده تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 25-38]

گ

  • گیلانی، عبدالعلی تأثیر روش‌های خاک‌ورزی و کاشت برنج بر پارامترهای فنی ماشین، عملکرد و اجزای عملکرد گندم و مدیریت بقایا در تناوب برنج-گندم در خوزستان [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 45-62]

  • گلزاریان، محمودرضا پیش بینی عمر اقتصادی تراکتور با استفاده الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: چهار نوع تراکتور رایج در استان خراسان رضوی) [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 97-108]

  • گلزاریان، محمودرضا شناسایی گیاه کاهو و کلم در شرایط نوری مزرعه با استفاده از روش پیشنهادی آستانه گذاری پوسته‌ای [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 13-26]

  • گودرزی، فرزاد تأثیر 1- متیل سیکلوپروپن بر زمان رسیدن گوجه فرنگی در انبار [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 89-98]

ل

  • لطیفی، عاصفه بررسی اثر پاربویل کردن بر خصوصیات تبدیل و کیفی سه رقم طارم، شیرودی و فجر [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 77-88]

م

  • مالکی، ندا ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 13-26]

  • مختاری، فرهاد بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]

  • مرادی دزفولی، پریناز تعیین ویژگی‏های مولکولی و کاتالیتیکی آنزیم زایلاناز اسیددوست باسیلوس سابتیلیس K40b [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 53-64]

  • میرلطیفی، سید مجید بررسی تناسب پوشش های مصنوعی زهکشی با خصوصیات خاک در اراضی دشت شادگان با استفاده از آزمون نفوذسنجی [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]

  • مشرف، لاله بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]

  • مشرف، لاله اثر نوع پوشش بسته بندی و مواد رطوبت گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه ای [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 1-12]

  • معصومی، امین اله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کنترل خودکار ارتفاع تیغه برای ماشین تسطیح لیزری [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]

  • ملک، سعید اثر نوع پوشش بسته بندی و مواد رطوبت گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه ای [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 1-12]

  • مینایی، سعید بررسی اثر پیش‌پردازش‌های مختلف طیفی بر ارزیابی غیر مخرب کیفیت پرتقال با اسپکتروفتومتری فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 27-44]

  • مهاجرانی، عزالدین بررسی اثر پیش‌پردازش‌های مختلف طیفی بر ارزیابی غیر مخرب کیفیت پرتقال با اسپکتروفتومتری فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 27-44]

  • مهدیانی، محسن شناسایی گیاه کاهو و کلم در شرایط نوری مزرعه با استفاده از روش پیشنهادی آستانه گذاری پوسته‌ای [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 13-26]

  • مهدی نیا، عباس ارزیابی دو مکانیزم اعمال نیروهای فشاری و ضربه‌ای برای جداسازی کلاله از گل زعفران خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • موسوی، سیدمحمد ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 13-26]

  • موسیوند، مریم تعیین ویژگی‏های مولکولی و کاتالیتیکی آنزیم زایلاناز اسیددوست باسیلوس سابتیلیس K40b [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 53-64]

ن

  • نیازمند، راضیه تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 25-38]

  • نجفیان، گودرز مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 39-54]

  • نظرزاده اوغاز، صمد ارزیابی دو مکانیزم اعمال نیروهای فشاری و ضربه‌ای برای جداسازی کلاله از گل زعفران خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

  • نوروزیان، کامیار استفاده از خاکستر لجن فاضلاب برای بهبود خواص مهندسی خاک های رسی در سازه های آبی [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 93-108]

ه

  • هاشمی، مریم تاثیر روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود) [دوره 15، شماره 3، 1393، صفحه 41-52]

  • هاشمی، مریم تعیین ویژگی‏های مولکولی و کاتالیتیکی آنزیم زایلاناز اسیددوست باسیلوس سابتیلیس K40b [دوره 15، شماره 4، 1393، صفحه 53-64]

  • هزارجریبی، ابوطالب برآورد ابعاد پیاز رطوبتی با مدل تجربی و مدل عددی HYDRUS-2D در آبیاری قطره‌ای زیرسطحی [دوره 15، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]

ی

  • یوسفی، قاسم اثر پیش تیمار اسمز-اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]

  • یونسی الموتی، محمد طراحی، ساخت و ارزیابی موزع کودکار با قابلیت کنترل پیوسته [دوره 15، شماره 1، 1393، صفحه 11-24]