آ

  • آخوندزاده بستی، افشین مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • آقامحمدی، بنفشه تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

ا

  • ابراهیمی، بهزاد افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

  • احمدی چناربن، حسین اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

  • افکاری سیاح، امیرحسین تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

  • امام جمعه، زهرا تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

  • امینی راستابی، جواد تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]

ب

  • باباپور، حمید تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]

  • برکتی، مژده بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • بیگ محمدی، زهرا بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • بهمدی، هما تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

پ

  • پورحاجی، فاطمه بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

ت

  • تیموری فرد، رضا مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

ج

  • جعفری، سید مهدی ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

  • جمشیدی، بهاره تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

ح

  • حبیبی، فاطمه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

  • حسنی، مهدیه ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

خ

  • خنجری، علی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

د

  • دیدار، زهره بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]

ر

  • رضوی، سید محمد علی تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

  • رضوان خواه، امیر تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

ز

  • زمردی، شهین تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

  • زمردی، شهین تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]

ش

  • شاویسی، نسیم مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • شجاعی علی آبادی، سعیده افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

  • شیخ الاسلامی، زهرا بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

  • شهبازی، یاسر مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • شهیری طبرستانی، هدی بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • شوندی، مهدی ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

ص

  • صادقی، علیرضا ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

  • صحرائیان، بهاره بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

  • صحرائیان، بهاره بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

ع

  • عسگری، غلامرضا تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

  • عسگری تپه، ام البنین اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

ف

  • فرهادی، رویا تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

  • فرهودی، مهدی تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

  • کریمی، مهدی بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

  • کریمپور سهرقه، مهسا تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

ل

  • لطیفی، عاصفه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

م

  • مالک، ساناز تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

  • میثاقی، علی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • محمدی، رضا افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

  • مرتضویان، سید امیر محمد افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

  • میرزایی، علی تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]

  • مشرف، لاله بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]

  • مظاهری تهرانی، مصطفی تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

  • موحد، سارا اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

  • موسی پور گرجی، احمد تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

ن

  • نوری، محمد زمان بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]