تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (FOODER) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 17 (1397)
شماره 2
شماره 1
دوره 16 (1394)
دوره 15 (1393)
دوره 14 (1392)
دوره 13 (1391)
دوره 12 (1390)
دوره 11 (1389)
دوره 10 (1388)
دوره 9 (1387)
دوره 8 (1386)
دوره 7 (1385)
دوره 6 (1384)
دوره 5 (1383)
دوره و شماره:
دوره 17، شماره 2 - شماره پیاپی 65، بهار و تابستان 1397، صفحه 29-44
1
بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)
صفحه
1-14
بهاره صحرائیان؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
746.97 K
2
مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز
صفحه
15-28
نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
864.82 K
3
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری
صفحه
29-44
شهین زمردی؛ حمید باباپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
661.01 K
4
تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی
صفحه
45-60
رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ احمد موسی پور گرجی؛ بهاره جمشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
739.08 K
5
تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون
صفحه
61-78
ساناز مالک؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا عسگری؛ امیر رضوان خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.06 MB
6
افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازهگیری میزان زندهمانی در دو دمای یخچالی و محیط
صفحه
79-90
بهزاد ابراهیمی؛ رضا محمدی؛ سید امیر محمد مرتضویان؛ سعیده شجاعی علی آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
871.54 K
7
بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری
صفحه
91-100
زهره دیدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
966.9 K
8
تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو
صفحه
101-111
جواد امینی راستابی؛ علی میرزایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
787.48 K