آ

  • آزمون فشاری محوری تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

  • آزمون نفوذ تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

  • آنتی اکسیدان تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

ا

  • ارزیابی حسی تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

  • اسانس گیاهی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • اسید فیتیک بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]

  • امولسیون روغن در آب تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

ب

  • بسته‌بندی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • بیفیدوباکتریوم افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

  • بقولات تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

  • بهینه سازی سطح پاسخ تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

پ

  • پتانسیل زتا تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

  • پروبیوتیک بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]

  • پروتئاز تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

  • پلیمرهای زیست تخریب پذیر مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

  • پودر شیر تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

  • پوشش خوراکی افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]

ت

  • تبدیل بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

  • تخلخل بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

  • ترکیبات ضدمیکروبی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]

  • تندی اکسایشی تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]

ج

  • جایگزین چربی بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • جذب رطوبت تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]

خ

  • خصوصیات تکنولوژیکی بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

  • خواص ثقلی اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

  • خواص کیفی تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

  • خواص هندسی اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

د

  • دونات سرخ شده بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

ذ

  • ذخیره‌سازی تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

ر

  • رنگ پوسته بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

س

  • سیب‌زمینی تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

  • سبوس تخمیر شده بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]

  • سفتی بافت تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]

ش

  • شاخص غذازاد ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

  • شلتوک اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

ص

  • صفات کیفی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

  • صمغ بومی بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]

ط

غ

  • غیرفعال کردن میکروبی ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

ف

  • فیبر رژیمی بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]

  • فرآورده گوشت سفید بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • فرمولاسیون بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • فیلم خوراکی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]

ق

  • قابلیت زیستی افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

ک

  • کیفیت پخت بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

  • کیک اسفنجی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]

  • کیک فراسودمند تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]

گ

  • گذر از حالت شیشه‌ای تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

ل

  • لاکتوباسیلوس افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

م

  • ماندگاری بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

  • ماندگاری تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]

ن

  • نانوذرات دوپه بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]

و

  • ویتامین C بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

  • ویژگی های حسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]

  • ویسکوزیته بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

ه

  • هیپوکلریت بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]

  • هیدروکلوئید بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]

  • هم‌افزا (سینرژیست) بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]