بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا

نعیمه خزایی؛ محمد جوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ حمید توکلی پور؛ سعید محمدزاده

دوره 13، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 83-96

https://doi.org/10.22092/jaer.2012.100274

چکیده
  در این بررسی تأثیر استفاده از شیرین­کنندۀ آسه‌سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابۀ رژیمی نوع کولا ارزیابی شده است.  از آنجا که آسه‌سولفام K پایداری مطلوبی در دماهای بالا دارد، در این بررسی اثر استفاده از مخلوط دو شیرین­کننده بر پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا نیز بررسی شد.  به این منظور نوشابۀ کولای حاوی ...  بیشتر

بررسی و تعیین خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی میوه شلیل

محمد جوکی؛ نعیمه خزایی

دوره 11، شماره 4 ، اسفند 1389، ، صفحه 57-66

چکیده
  برای کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات کشاورزی در هنگام برداشت و پس از برداشت و به منظور طراحی و بهینه‌سازی ماشین‌های پس از برداشت نیاز به اطلاعات کافی از خواص فیزیکی و مکانیکی آنها است.  در این تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوة شلیل رقم ایندیپندنس (Independence) ناحیة تاکستان در استان قزوین بررسی شد.  مقادیر  قطر بزرگ، قطر متوسط، ...  بیشتر