تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)

سید حبیب الله هاشمی فرد دهکردی؛ مرتضی الماسی؛ محمد مهران زاده

دوره 12، شماره 4 ، اسفند 1390، ، صفحه 61-72

https://doi.org/10.22092/jaer.2012.100332

چکیده
  بهمنظور طراحی تجهیزات نگهداری وانبارداری میوة انار، گرمای ویژه  و هدایت گرمایی قسمت­های مختلف (پوست،پی،دانه و هسته) انار (رقم آلک) در گسترة رطوبتی 2/34 درصدتا 1/80 درصد (بر پایة تر) وچهار دمای (13،8،3، و 18) درجه سلسیوس بررسی شد.  روش مخلوط برای اندازه­گیری گرمای ویژه، روش پراب برای تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار، و روش سیم داغ برای ...  بیشتر

بررسی و تعیین مناسبترین روش سمپاشی به منظور کاهش و بهینه سازی مصرف سم در محصول چغندرقند در دزفول

محمد مهران زاده؛ مرتضی شهیدزاده

دوره 7، شماره 1 ، خرداد 1385، ، صفحه 27-42

چکیده
  به منظور بررسی روش­های مختلف سمپاشی جهت کاهش و بهینه­سازی مصرف سم در محصول چغندرقند، آزمایشی در سال زراعی 82-1381 در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول در قالب طرح آماری بلوک­های کامل تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار اجرا شد.  تیمارهای آزمایشی شامل سمپاشی با سمپاش پشت تراکتوری بوم­دار، سمپاشی با سمپاش پشتی موتوری،  سمپاشی ...  بیشتر