پوششهای خوراکی
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد

کوثر عقبایی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمدکاظم کوهی؛ نجمه مقیمی؛ نیما بابلانی مقدم؛ رضا تیموری فرد؛ دامون بریری

دوره 20، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 85-96

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.125287.1201

چکیده
  افزایش سلامت و زمان نگهداری مواد غذایی از مهمترین دغدغه‌های صنایع غذایی است. برای بهبود این امر می‌توان به استفاده از فیلم زیست‌تخریب‌پذیر روشی نوین در صنعت بسته بندی و ترکیب آن با تکنولوژی‌هایی همچون فناوری نانو و در کنار آنها به‌کارگیری مواد گیاهی طبیعی با ویژگی‌های ضد میکروبی اشاره کرد. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی اثر ضد میکروبی ...  بیشتر