مهندسی صنایع غذایی
ارزیابی معماری‏های مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخم‏مرغ بر اساس سیگنال‏های صدا

مجید لشگری؛ حامد توکلی؛ رضا محمدی گل؛ ولی اله لطفی

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 183-194

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.341923.1258

چکیده
  امنیت مواد غذایی که به‏ طور مستقیم با سلامت افراد جامعه در ارتباط است همواره مورد توجه تمامی کشورها بوده است. با توجه به اینکه تخم‏مرغ در بسیاری از صنایع غذایی مصرف می‏ شود و در برنامه غذایی روزانه بسیاری از مردم نیز قرار دارد، تشخیص تازگی آن نیز اهمیت بالایی خواهد داشت . در این تحقیق، قابلیت سامانه آکوستیک به ‏عنوان روشی غیرمخرب ...  بیشتر

کنترلهای غیرمخرب
بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی

رضا محمدی گل؛ مجید لشگری؛ عبدالله ایمانمهر

دوره 18، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 155-166

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.126051.1214

چکیده
  در صنایع قنادی و غذایی، آرد نخودچی جایگاه شناخته شده‌ای دارد. این آرد از جمله موادی است که با انگیزه سودجویی اقتصادی در آن تقلب می‌شود. قیمت پایین آرد گندم و ضایعات لپه، در مقایسه با آرد نخودچی، باعث شده این مواد ب­عنوان مواد تقلبی رایج مصرف شوند. مطالبه روش‌های غیرمخرب سنجش کیفیت و روند روزافزون توسعه و تولید تجهیزات نوری کاربردی ...  بیشتر