تکنولوژی مواد غذایی
تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر

سید مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

دوره 22، شماره 2 ، دی 1402، ، صفحه 111-130

https://doi.org/10.22092/fooder.2024.363337.1373

چکیده
  سبوس برنج محصول جانبی فرآیند آسیابانی برنج و لایه خارجی برنج قهوه­ای است. در این پژوهش سبوس برنج ارقام طارم و خزر پس از 12 ساعت فرآیند آسیابانی در دستگاه اکسترودر قرار گرفتند و سپس روغن سبوس برنج با استفاده از حلال هگزان استخراج گردید. روغن استحصال شده تصفیه شد و آزمون­های ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب، میزان عدد پراکسید، اسید چرب ...  بیشتر