صنایع غذایی
مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد

دوره 17، شماره 2 ، مهر 1397، ، صفحه 15-28

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.121762.1146

چکیده
  در سال‌های اخیر، تحقیقات زیادی روی تولید و به‌کارگیری پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی صورت گرفته است که علل آن افزایش نگرانی به‌کارگیری بی‌رویه بسته‌بندی‌های پلاستیکی و افزایش علاقه مردم برای بهبود کیفیت و ظاهر بسته‌بندی‌های محصولات غذایی است. اهداف مطالعه حاضر بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم ...  بیشتر