مهندسی صنایع غذایی
بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک

محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزاد بخت؛ مهدی کاشانی نژاد

دوره 21، شماره 2 ، دی 1401، ، صفحه 1-14

https://doi.org/10.22092/fooder.2022.353850.1297

چکیده
  فرایندهای الکتریکی در صنعت غذا از اهمیت بالایی برخوردار هستند و روش اهمیک یکی از روش‌های الکتریکی است که با استفاده از عبور جریان الکتریسیته از میان محصول سبب ایجاد حرارت در محصول می‌گردد. در گرمایش اهمیک، دما بدون نیاز به انتقال گرما از سطح جامد-مایع، افزایش می­یابد. در این تحقیق یک دستگاه گرمایش اهمیک ساخته شد و برای فرایند حرارت ...  بیشتر