کنترلهای غیرمخرب
بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی

رضا محمدی گل؛ مجید لشگری؛ عبدالله ایمانمهر

دوره 18، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 155-166

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.126051.1214

چکیده
  در صنایع قنادی و غذایی، آرد نخودچی جایگاه شناخته شده‌ای دارد. این آرد از جمله موادی است که با انگیزه سودجویی اقتصادی در آن تقلب می‌شود. قیمت پایین آرد گندم و ضایعات لپه، در مقایسه با آرد نخودچی، باعث شده این مواد ب­عنوان مواد تقلبی رایج مصرف شوند. مطالبه روش‌های غیرمخرب سنجش کیفیت و روند روزافزون توسعه و تولید تجهیزات نوری کاربردی ...  بیشتر