بسته بندی
ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و روش بسته‌بندی بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری

الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هما بهمدی

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 141-156

https://doi.org/10.22092/fooder.2021.352259.1288

چکیده
  امروزه مصرف‌کنندگان خواستار غذاهای سالم، طبیعی و تازه‌ای هستند که در هنگام مصرف، حداقل انرژی و زمان برای آماده‌سازی آنها لازم باشد. در بین سبزی‌ها، پیاز و فرآورده‌های آن به دلیل خواص دارویی رتبه اول مصرف را در بین آلیوم‌های خوراکی دارند. هدف از این پژوهش تعیین اثر روش‌های ضدعفونی، بسته‌بندی و نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ...  بیشتر