شیمی مواد غذایی
بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا

محمد مهدی کریمخانی؛ عبداله جمشیدی؛ محمود نصرالله زاده؛ محمد آرمین؛ طیبه زینلی؛ سید مهدی جعفری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 خرداد 1403

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.362564.1367

چکیده
  در این مطالعه، هدف، بررسی تاثیر روش استخراج امواج فراصوت بر ترکیبات فنولیک وهمچنین بهبود خصوصیات آب تمشک سیاه (Rubus Dolichocarpus) با افزودن باکتری‌های لاکتوباسیلوس گازری و لاکتوباسیلوس کازئی است. ابتدا آب تمشک‌ها با استفاده از امواج فراصوت با فرکانس ثابت در توان‌های 225، 245 و 265 وات و زمان‌های متفاوت 30، 60 و 90 دقیقه در دماهای 25، 35، 45، 55 و 65 ...  بیشتر