شیمی مواد غذایی
بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا

محمد مهدی کریمخانی؛ عبداله جمشیدی؛ محمود نصرالله زاده؛ محمد آرمین؛ طیبه زینلی؛ سید مهدی جعفری

دوره 22، شماره 2 ، دی 1402، ، صفحه 131-154

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.362564.1367

چکیده
  در این مطالعه، هدف، بررسی تاثیر روش استخراج امواج فراصوت بر ترکیبات فنولیک وهمچنین بهبود خصوصیات آب تمشک سیاه (Rubus Dolichocarpus) با افزودن باکتری‌های لاکتوباسیلوس گازری و لاکتوباسیلوس کازئی است. ابتدا آب تمشک‌ها با استفاده از امواج فراصوت با فرکانس ثابت در توان‌های 225، 245 و 265 وات و زمان‌های متفاوت 30، 60 و 90 دقیقه در دماهای 25، 35، 45، 55 و 65 ...  بیشتر