تکنولوژی مواد غذایی
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی

حانیه فراست؛ رضا فرهمندفر؛ بهرام شهره؛ علی معتمدزادگان

دوره 23، شماره 2 ، آذر 1403، ، صفحه 33-54

https://doi.org/10.22092/fooder.2024.364214.1379

چکیده
  مصرف بیش از حد محصولات گوشتی فرآوری شده با مشکلاتی مانند بیماری­های قلبی عروقی، دیابت و انواع مختلف سرطان مرتبط است. یکی از راه‌های کاهش مصرف غذاهای مبتنی بر گوشت، جایگزینی آنها با فرآورده­های گیاهی است. هدف از این تحقیق، بهبود ویژگی­های سوسیس گیاهی با استفاده از فیبر گندم است. بدین منظور سوسیس گیاهی حاوی صفر، 0.5، 1 و 1.5 درصد فیبر ...  بیشتر