Document Type : Research Paper

- باغانی، ج. و علیزاده، ا. 1379. عملکرد محصول و کارایی مصرف آب در آبیاری قطره‌ای و شیاری. مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.جلد 5.  شماره 18، 1-10.
1-  حیدری شریف آباد، ح. 1379. گیاه، خشکی و خشکسالی. مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع.
2-  خیرابی، ج. 1375. دستورالعمل‌های کم‌آبیاری. کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران.
3-  عباسی، ف. و صادق زاده، ک. 1379. تأثیرکم آبیاری بر عملکرد وکارایی مصرف آب ذرت. مجلة تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. جلد 5. شماره 18.  23-36.
4-  علیزاده، ا. 1369. آبیاری قطره‌ای. انتشارات آستان قدس رضوی.
5-  علیزاده، ا. 1378. رابطه آب و خاک و گیاه. انتشارات آستان قدس رضوی.
6-  کمال، س. ط. بررسی و مقایسه عملکرد ارقام گوجه‌فرنگی در آذربایجان غربی. خلاصه مقالات دومین سمینار تحقیقات سبزی و صیفی. سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی. 1374.  111-112.
7-  مرتضوی، ا. کاوسی، م. و مختار‌زاده، ع. ا. بررسی‌ ارقام‌ گوجه‌فرنگی در اصفهان. خلاصه مقالات اولین سمینار سبزی و صیفی. انتشارات فردابه. 1371. 89-91 .9- موسویفضل، س. ح. تأثیر دور آبیاری و تعداد قطرهچکانها در روش آبیاری قطرهای بر عملکرد و کیفیت هندوانه. مجموعه مقالات نهمین همایش کمیته ملی آبیاری و ‌زهکشی ایران. 1377. 161-177.
10- یزدی صمدی، ب، رضایی، ع. و ولی‌زاده، م. 1376. طرحهای آماری در پژوهش‌های کشاورزی. انتشارات دانشگاه تهران.
11- Gupta, U. S. 1992. Root type. In: Crop improvement, Vol. 1. Physiological attributes. Oxford and IBH pub. Co. New Dehli, 161-191.
12- Hoogen  Boom, G., Huck, M. G., and Peterson, C. M. 1987. Root growth rate of soyabean as affected by drought. Agron .J. 79, 607-614.
13- Peters, D. B. and Runkles, J. R. 1967. Shoot and root growth as affected by water availability. In: Irrigation of agricultural lands Hagan, R. M. Haise, R. H. and Edminister, T. W. Agronomy series. Am. Soc. Agron. Madison, Wisconsin. 373-386
14- Sharma., R. B. and Ghildyal, B. P. 1977. Soil water – root relations. In: Wheat-Water extraction rate of wheat roots that develop under dry and moist conditions, Agron. J. 69, 231-233.
15-Veit-Kohler, U., Krumbein, A., and Kosegarten, H. 2001. Different water supply influences growth and fruit quality in tomato. In: Plant nutrition-Food security and sustainability of agro-ecosystems. Kluwer Academic Publishers. Printed in the Netherlands, 308-309.