1- پروانه، و.1371.کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی. انتشارات دانشگاه تهران.
2- حسینی، ز.1368. روشهای متداول در تجزیه مواد غذایی. مرکز نشر دانشگاه شیراز.
3- حقـایـق، غ. 1375. تاثیرات واریته،درجه وروشهای استخراج برخصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته سیبزمینی.پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاهمشهد .
4- کریم، گ.1374. آزمونهای میکروبی مواد غذایی. موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران.
5- فلاحی، م. (مترجم). 1376. دانش و تکنولوژی سیب زمینی. بارثاوا. مشهد.
6- Barichello, V. 1990. Low temprature sweetening in susceptible and resistant potato: Starch structure and composition. J. of food Sci. 55, 1054-1059.
7- Boruch, M. 1985. Physico chemical modification of potato starch with different grain size. Acta Alimentaria Polonica.
8- Bushway, A. A. 1982. Potato starch and flour in frankfurters effect on chemical and sensory properties and total counts. J. Food Sci. 47, 402-408.
9- Cipar, M. S., D. Hunter, and G. Hendersun, 1990, Norwis: A new potato variety combining chipping quality, wide adaptation, disease resistance, and high yield. American Potato Journal. 67(6), 371-379.
10- Costas, G. B. 1982. Physical charasteristics, enzymatic digestibility and structure of chemically modified smooth pea and waxy maize starches. J. Agric. Food Chem. 30, 925-930.
11- Gladkowski, J. 1986. Technological progress in the polish potato industry. Nahrung. 30(8), 845-849.
12- Gueler, A., O. Kolsarici, 1995. Effects of altitudes on morphology, physiology, yield and quality charasteristics of some potato cultivars grown in differrent location. Turkish Journal of Agriculture and Forestry. 19(5), 385-389.
13- Pavek, J. J., D. L. Corsini, S. L. Love, D. C. Harne, D. G. Holm, W. M. Iritani, S. R. James, M. W. Martin, A. R. Mosley, J. C. Ojala, C. E. Stanger, and R. E. Thornton. 1992. Ranger Russet: A new long Russet potato variety for processing and fresh market with improved quality, disease resistance and yield. American Potato Journal. 69(4), 221-228.
14- Pavek, J. J., D. L. Corsini, D. R. Douglas, R. E. Ohms, J. G. Garner, H. C. Mc Kay, C. Sttanger, G. E. Vogt, W. C. Sparks, R. Kunkel, J. R. Davis, A. J. Walz,
C. E. Dallimore, and J. Augustin, 1978. Bute: A long russet potato variety with excelent dehydration quality. American Potato Journal. 55(12).
15- Pavek, J. J., D. L. Corsini, S. L. Love, D. C. Hame, D. G. Holm, W. M. Iritani,
S. R. James, M. W. Martin, A. R. Mosley, R. E. Thornton, 1991. Gemchip: A new potato variety with chipping quality and verticillium reresistance for the western US. American Potato Journal. 68(7), 461-466.
16- Reeves, A. F., G. A. Porter, F. E. Manzer, T. M. Work, A. A. Davis, and E. S. Plissey, 1994. Mainchip: A new chipping variety for cool storage processing. American Potato Journal. 71(4), 237-247.
17- Webb, R. E., D. R. Douglas, J. A. Frank, R. W. Goth, J. R. Shumker, and M. R. Heninger, 1984. Russette: A russette skin potato variety, combining high quality, high yields and adaption to the northeastern states and florida. Am. Potato,
J. 61(2),77-81.