بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 33-44

https://doi.org/10.22092/jaer.2013.100223

چکیده
  نگهداری مواد غذایی همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است به طوری که طی سالیان دراز روش­های متعدد را به منظور حفظ نیازمندی­های خود به کار گرفته یا ابداع کرده است که می­توان به استفاده از انبار سرد، پوشش­های پلاستیکی و اتمسفر اصلاح شده اشاره کرد.  در این پژوهش، اثر بسته­بندی کاهوی پیچ معمول (رقم Romain)،در اتمسفر اصلاح شده با ...  بیشتر