بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 33-44

https://doi.org/10.22092/jaer.2013.100223

چکیده
  نگهداری مواد غذایی همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است به طوری که طی سالیان دراز روش­های متعدد را به منظور حفظ نیازمندی­های خود به کار گرفته یا ابداع کرده است که می­توان به استفاده از انبار سرد، پوشش­های پلاستیکی و اتمسفر اصلاح شده اشاره کرد.  در این پژوهش، اثر بسته­بندی کاهوی پیچ معمول (رقم Romain)،در اتمسفر اصلاح شده با ...  بیشتر

تأثیر غلظت‌های بالای دی‌اکسیدکربن در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر کیفیت خرمای رقم سایر

زینب دهقان شعار؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی؛ هما بهمدی

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 143-156

چکیده
  هدف از این تحقیق تعیین تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده (MAP) حاوی درصد بالای دی‌اکسیدکربن بر کیفیت خرمای رقم سایر بوده است که می­تواند جایگزینی مناسب برای متیل­بروماید باشد که به دلیل تاثیرات زیانبار آن بر سلامت بر لایۀ ازن، بر اساس پروتکل منترال تا سال 2015 کاربرد آن در همۀ کشورها ممنوع خواهد شد.  ترکیب­های مختلف گازی شامل ...  بیشتر