بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 33-44

https://doi.org/10.22092/jaer.2013.100223

چکیده
  نگهداری مواد غذایی همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است به طوری که طی سالیان دراز روش­های متعدد را به منظور حفظ نیازمندی­های خود به کار گرفته یا ابداع کرده است که می­توان به استفاده از انبار سرد، پوشش­های پلاستیکی و اتمسفر اصلاح شده اشاره کرد.  در این پژوهش، اثر بسته­بندی کاهوی پیچ معمول (رقم Romain)،در اتمسفر اصلاح شده با ...  بیشتر

بررسی ویژگی های مکانیکی فیلم های نانویی نقره- رس برای بسته‌بندی مواد غذایی

سعید مینایی؛ میثم ستاری نجف آبادی؛ محمدحسین عزیزی؛ حامد افشاری

دوره 11، شماره 2 ، شهریور 1389، ، صفحه 59-72

چکیده
  در این پژوهش، ویژگی­های مکانیکی هفت نوع فیلم نانویی با درصدهای مختلف نقره و رس- نقره، شامل مدول الاستیسیته، مقاومت کششی، چغرمگی، درصد کشیدگی تا پاره شدن، مقاومت در برابر رشد پارگی، و رنگ فیلم‌های نانویی بررسی شده و با فیلم شاهد (فاقد ذرات نانو) مقایسه شد.  نتایج نشان داد که با به­کار بردن ذرات نانویی در فیلم پلی­اتیلن با دانسیتة ...  بیشتر