اثر شرایط خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو

علیرضا قدس ولی؛ حمید بخش آبادی؛ مرتضی محمدی

دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 45-58

https://doi.org/10.22092/jaer.2013.100224

چکیده
  مالت‌سازی فرآیند پیچیدة زیست­فناوری و شامل مراحل خیساندن، جوانه‌زنی و خشک‌ کردن و پروردن دانه‌های غلات در شرایط کنترل شده دما و رطوبت نسبی است.  در این پژوهش، تأثیر مدت زمان خیساندن (24، 36، و 48 ساعت) و جوانه‌زنی (3، 5، و 7 روز) روی خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت (راندمان عصاره‌گیری گرم، رنگ عصاره، نیتروژن انحلال‌پذیر، شاخص کلباچ، ...  بیشتر

بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی

علیرضا قدس ولی

دوره 11، شماره 3 ، آذر 1389، ، صفحه 55-70

چکیده
  ویژگی‌های کمّی و کیفی (راندمان استخراج عصارة گرم، راندمان استخراج عصارة سرد،قدرت دیاستاتیک، پروتئین کل و پروتئین انحلال­پذیر، شاخص تغییرات اصلاحی نیتروژن یا شاخص کلباچ، میزان رنگ و فعالیت بتاگلوکاناز) مالت‌های تهیه شده از دانه‌های غلاتی جو رقم صحرا، گندم رقم تجن، و تریتیکاله و نیز مخلوط‌های مالتی تهیه شده از آنها در قالب طرح ...  بیشتر

توزیع اندازة فندقة آفتابگردان ارقام روغنی و تأثیر آن روی ویژگی‌های کمی و کیفی روغن استحصالی

علیرضا قدس ولی

دوره 11، شماره 1 ، خرداد 1389، ، صفحه 103-116

چکیده
  این تحقیق، نمونه‌هایی از فندقة آفتابگردان روغنی سه رقم پروگرس، هایسان33، و یوروفلور نمونه‌برداری شده از چهار مکان علی‌آباد، گلیداغ،کلاله، و کالپوش واقع در استان گلستان با دو غربال دارای منافذ 16-14 میلی‌متر طول و 75/2 و 75/3 میلی­متر عرض به سه بخش تقسیم شدند؛ بخش بزرگ (ضخامت بزرگتر از 75/3 میلی‌متر)، متوسط (ضخامت بین 75/2 و 75/3 میلی‌متر)، ...  بیشتر