اثر شرایط خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو

علیرضا قدس ولی؛ حمید بخش آبادی؛ مرتضی محمدی

دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 45-58

https://doi.org/10.22092/jaer.2013.100224

چکیده
  مالت‌سازی فرآیند پیچیدة زیست­فناوری و شامل مراحل خیساندن، جوانه‌زنی و خشک‌ کردن و پروردن دانه‌های غلات در شرایط کنترل شده دما و رطوبت نسبی است.  در این پژوهش، تأثیر مدت زمان خیساندن (24، 36، و 48 ساعت) و جوانه‌زنی (3، 5، و 7 روز) روی خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت (راندمان عصاره‌گیری گرم، رنگ عصاره، نیتروژن انحلال‌پذیر، شاخص کلباچ، ...  بیشتر