ژل کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ گودرز نجفیان

دوره 14، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 57-68

https://doi.org/10.22092/jaer.2013.100233

چکیده
  هدف از این تحقیق، بررسی تأثیر ژل کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی­های رئولوژیکی خمیر و پارامترهای کیفی (حجم، حجم ویژه، سفتی و نرمی بافت، افت پخت و فعالیت آبی) و ویژگی­های حسی نان بربری است که در قالب بلوک کاملاً تصادفی به اجرا درآمد.  هیدروکلوئید کربوکسی‌متیل‌سلولز در سطوح مختلف 5/0، 1 و 5/1 درصد (وزنی/وزنی) به آرد گندم اضافه و  ویژگی­های ...  بیشتر