بررسی کیفیت و عمر انباری ارقام انگور ترکمن و مقایسه آن با رقم‌های محلی

زهرا شیخ الاسلامی؛ علی مختاریان

دوره 14، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 1-12

https://doi.org/10.22092/jaer.2014.100246

چکیده
  انگور میوه­ای نافرازگرا است کهمیزان فعالیت فیزیولوژیک آن پایین است، اما در معرض کاهش شدید آب قرار دارد.  انگور عمر انباری کوتاهی دارد و پس از دو تا سه روز، مشکلاتی مثل خشک شدن و قهوه‌ای شدن ساقه، ریزش حبه‌ها و حتی چروکیدگی و پلاسیده شدن حبه‌ها و در برخی موارد آسیب‌های میکروبی در آن به‌وجود می‌آید.  با توجه به افزایش تقاضا ...  بیشتر

بررسی تأثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه

پروین شرایعی؛ محمدعلی شاه بیگ؛ علی مختاریان

دوره 5، شماره 3 ، آذر 1383، ، صفحه 1-16

چکیده
  در این تحقیق به منظور بررسی تأثیر ورقه­های گریپ گارد بر کیفیت‌ انگور و کنترل بیماریهای انباری در سردخانه طرحی به صورت‌ آزمایش فاکتوریل با پایة کاملاً تصادفی با سه تکرار روی ارقام کلاهداری و کج ­انگوری ‌به اجرا درآمد. ورقه‌های گریپ‌گارد حاوی0، 4، 7 و10 درصد محلول متابی‌سولفیت سدیم‌ در دو ردیف، ته و وسط، جعبه­ها قرار داده شدند. ...  بیشتر