تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران

هادی واله قوژدی؛ سیدرضا حسن بیگی بیدگلی؛ محمدحسین سعیدی راد؛ محمدحسین کیانمهر

دوره 11، شماره 3 ، آذر 1389، ، صفحه 41-54

چکیده
  مقاومت برشی، انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح، همچنین نیرو و انرژی مورد نیاز برای کندن گل­ پارامترهایی مهم در طراحی و توسعة مکانیزم­های برداشت هستند.  در این تحقیق تأثیر سرعت برش و زاویة تیزی تیغه بر مقاومت برشی و انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح ساقة زعفران(Crocus sativus L.)  در رطوبت­های مختلف برش تعیین شد.  تأثیر سرعت ...  بیشتر