مطالعة خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی

فوژان بدیعی؛ عسگر فرحناکی؛ هما بهمدی

دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1387، ، صفحه 81-94

چکیده
  گزانگبین ماده­ای است شیرین که به­طور طبیعی از تراکم مواد قندی و توسط حشرة سیاموفیلا آستراگالیکولا به دست می­آید که از شیرة گیاه گون گزانگبینتغذیه می­کند.  منحنی­های جذب و دفع رطوبت در گزانگبین به روش دینامیکی برای یک نمونه گزانگبین در رطوبت­های نسبی­ 0، 15، 30، 45، 60، 75 و 90 درصد و در دو دمای 15 و 25 درجة سانتی­گراد با تکنیک ...  بیشتر