تاثیر امواج فراصوت بر بعضی خواص نشاسته سیب‌زمینی و گندم

مهدی کریمی؛ هاشم پورآذرنگ؛ علی مرتضوی؛ مهدی نصیری

دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1387، ، صفحه 95-108

چکیده
  نشاسته، پلیمر ارزان و طبیعی با کاربری فراوان است.  نشاستة طبیعی مشکلاتی به وجود می­آورد که استفاده وسیع از آن را در صنایع محدود می‌کند.  می‌توان نشاسته را در جهت کاربرد موردنظر صنعت اصلاح کرد.  امروزه توجه ویژه به اصلاح فیزیکی نشاسته برای کاربردهای غذایی وجود دارد زیرا نشاستة اصلاح­شدة فیزیکی ایمن است.  امواج فراصوت ...  بیشتر