اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس

شهره نیکخواه؛ ابراهیم گنجی مقدم

دوره 6، شماره 3 ، آذر 1384، ، صفحه 65-78

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر محلول­های گرم قارچ­کش ایمازالیل در کاهش پوسیدگی قارچی سیب رقم گلدن دلیشس در سردخانه، این تحقیق در سال 1381 در مرکز تحقیقات کشاورزی‎ و منابع طبیعی خراسان به اجرا درآمد. از آزمایش فاکتوریل چهار عاملی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار، فاکتور A غلظت قارچ­کش در سه سطح (0، 500 و 1000 میلی­گرم در لیتر)، فاکتور B ...  بیشتر

بررسی اثر کاربرد روغن های گیاهی بر خواص کمی و کیفی و افزایش عمر انبارمانی میوة سیب ارقام گلدن و رددلیشس

ابراهیم گنجی؛ شهره نیکخواه

دوره 6، شماره 2 ، شهریور 1384، ، صفحه 85-98

چکیده
        این تحقیق به منظور بررسی اثر کاربرد روغن­های گیاهی برافزایش عمر انبارمانی سیب در مدت زمان نگهداری در سردخانه در مرکز تحقیقات کشاورزی‎ و منابع طبیعی خراسان انجام شد. طرح آماری، آزمایش فاکتوریل چهار عاملی درقالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار، فاکتور A  رقم سیب در دو سطح (گلدن دلیشس  و رد دلیشس)، فاکتور B نوع روغن ...  بیشتر