فناوریهای پس از برداشت
روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن

فریبا بیات

دوره 18، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 87-102

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.124386.1186

چکیده
  یکی از مراحل بحرانی در ایجاد ضایعات پس از برداشت سیر، مرحله خشک‌کردن یا التیام دهی آن است. برای تعیین روش مناسب خشک‌کردن سیر پس از برداشت آن، سوخ‌های سیر سفید همداندر آزمایشی دوساله، 7 روز پس از قطع آبیاری برداشت و ازنظر بزرگ‌ترین قطر به سه اندازۀ کمتر از 3.5، بین 3.5 تا 5.5 و بیشتر از5.5 سانتی‌متر درجه‌بندی شدند. بوته‌ها با برگ (به‌صورت ...  بیشتر