بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT

فرهاد مختاری؛ مرتضی خان احمدی؛ بیژن عسکری؛ لاله مشرف؛ امیرحسین الهامی راد

دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 55-66

https://doi.org/10.22092/jaer.2014.100182

چکیده
  گاما اوریزانول یکی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که مانع اکسیداسیون روغن می‌شود.  این ماده در سبوس برنج وجود دارد.  گاما اوریزانول سطح کلسترول خون را پایین آورده و منجر به کاهش احتمال خطر بیماری تصلب شرایین می‌شود.  دراینتحقیقعصارةآنتی‌اکسیدانیسبوسدو گونه برنج ایرانی، به‌نام زاینده‌رود و سازندگی باحلالمتانول با روش پرکولاسیوناستخراج ...  بیشتر

بررسی عملکرد خشک کن انجمادی به کمک شبیه سازی عددی

محمدرضا شهداد؛ مرتضی خان احمدی؛ علیرضا فضلعلی

دوره 12، شماره 1 ، خرداد 1390، ، صفحه 45-58

https://doi.org/10.22092/jaer.2011.100298

چکیده
  یک مدل ریاضی برای فرایند خشک‌کن انجمادی توسعه یافته­است که در آن برای نخستین بار ابعاد و مشخصات چگالنده نیز در­نظر گرفته شده­است.  براساس این مدل نرم­افزار شبیه­ساز در محیط MATLAB نوشته شد و کارائی آن در مقایسه با داده‌‌‌های تجربی خشک کردن سوسپانسیون 20درصد جامدات شیر به­دست آمده از یک خشک­کن انجمادی آزمایشگاهی با موفقیت، ...  بیشتر

تأثیر روش های تسریع در خشک شدن بر شاخص های کیفی آلوچه در خشک کن آفتابی

سعید ملک؛ محسن حیدری سلطان آبادی؛ مرتضی خان احمدی؛ حمیدرضا قزوینی؛ عادل میرمجیدی؛ محمد شاهدی؛ اصغر کرمانی

دوره 9، شماره 3 ، آذر 1387، ، صفحه 107-122

چکیده
  به­منظور ارزیابی روش­های تسریع در خشک­شدن آلوچه با استفاده از خشک­کن آفتابی موجود در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد که تیمارهای آزمایش شامل روش تسریع در خشک­شدن آلوچه در چهار سطح: 1- شاهد (بدون تیمار خاصی)، 2- سوراخ کردن مکانیکی، ...  بیشتر