دوره 22 (1402)
دوره 21 (1401)
دوره 20 (1400)
دوره 19 (1399)
دوره 18 (1398)
دوره 17 (1397)
دوره 16 (1394)
دوره 15 (1393)
دوره 14 (1392)
دوره 13 (1391)
دوره 12 (1390)
دوره 11 (1389)
دوره 10 (1388)
دوره 9 (1387)
دوره 8 (1386)
دوره 7 (1385)
دوره 6 (1384)
دوره 5 (1383)
نویسنده = لاله مشرف
تعداد مقالات: 4
اثر نوع پوشش بسته بندی و مواد رطوبت گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه ای
دوره 15، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 1-12
چکیده
در این پژوهش تاثیر نوع پوشش بستهبندی در سه سطح (پلیوینیلکلرید شفاف، پلیوینیلکلرید کشسان و پلیپروپیلن دو طرف جهتدار شده)، در مجاورت مواد رطوبتگیر در 5 سطح شامل سیلیکاژل (5/2 و 25/1گرم)، کلرید سدیم (5/2 و 25/1 گرم)، سیلیکاژل (25/1 گرم) بههمراه ابر اسفنجی و زمان نگهداری در سه سطح (صفر، 8 و 16 روز) بر خصوصیات کمی و کیفی قارچ ... بیشتربررسی عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT
دوره 15، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 55-66
چکیده
گاما اوریزانول یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است که مانع اکسیداسیون روغن میشود. این ماده در سبوس برنج وجود دارد. گاما اوریزانول سطح کلسترول خون را پایین آورده و منجر به کاهش احتمال خطر بیماری تصلب شرایین میشود. دراینتحقیقعصارةآنتیاکسیدانیسبوسدو گونه برنج ایرانی، بهنام زایندهرود و سازندگی باحلالمتانول با روش پرکولاسیوناستخراج ... بیشترتأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر
دوره 13، شماره 4 ، اسفند 1391، ، صفحه 51-60
چکیده
در سالهای اخیر فیبرهای رژیمی به دلیل داشتن آثار مفید فیزیولوژیکی و متابولیکی در بدن مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است. میزان فیبرهای رژیمی مورد نیاز بدن، حدود 30 گرم در روز توصیه شده است اما مصرف آن در تغذیة روزانه معمولاً کمتر است. غنیسازی مواد غذایی با سبوس گندم به عنوان منبع غنی از فیبرهای رژیمی با توجه به ابعاد ... بیشترتأثیرات کمآبیاری بر خصوصیات کیفی و عملکرد ارقام ذرت دانهای در منطقه اصفهان
دوره 7، شماره 1 ، خرداد 1385، ، صفحه 71-84